КАКВО ПРАВИМ?

Разбираме идеята/посланието/смисълът/информацията, които искате да изразите. Разбираме до кого искате да достигне. Съветваме ви как най-ефективно да го направите. Съобразяваме се с възможностите и представите ви. И заснемаме филм. Показваме това, което искате другите да знаят за вас. Без да ви отнемаме време и в сроковете, които поставите.

КАК?

Запознаваме се и разбираме, че искате да имате фирмено видео и следва:

1.

ПРЕДПРОДУКЦИЯ

Прочитаме всичко за компанията, до което ни предоставите достъп. Правим една среща, на която ви задаваме много въпроси и слушаме (ако имате време и желание за втора би било супер). Стремим се максимално да се сближим, да станем част от фирмата, от служителите, от клиентите. После ви изпращаме няколко имейла с различни предложения (финансови; сценарни; визуални). И така, докато не се получи точно, каквото си мислите и ни кажете „да“.

2.

ПРОДУКЦИЯ

Екипът (режисьор; оператор; осветител; тон режисьор; организатор; актьори; гримьор; стилист; продуцент и т.н.) е на терен (локацията, която сте избрали) и заснема видеото (обикновено за ден или два).

3.

ПОСТПРОДУКЦИЯ

Екип (монтажист, режисьор по монтажа, колорист, аудио дизайнер) монтира заснетото видео, прави цветови корекции и обработва звука, така че да се получи завършен филм (обикновено 5-6дни).

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Бюджетът зависи изцяло от това какво си представяте. Един филм (корпоративен; рекламен; документален; игрален) или клип може да бъде жесток с „участието“ на хеликоптер, яхта, подводница или космически кораб. И развинтената фантазия на сценаристите ще им намери съвсем логично място в историята. Но може да бъде точно толкова жесток и с колело, ролкови кънки или сърф. Може да бъде заснет с последен модел камера. Но може и с фотоапарат. Може да бъде интерактивен филм, с 3D елементи и уникални визуални ефекти, или черно-бял, или каквото ви хрумне. И все пак добре е да имате предвид, че и най-невероятната визия не би ви свършила работа без съдържание. Така че бюджетът зависи от вас.


Ако имате въпроси

НАШИТЕ ПРОЕКТИ СА ЗА:
logo-niki